Alba: Fabrica de Bucurii a adunat peste 250 de jucării pentru copiii săraci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Fabrica de Jucării“, organizat de Fundaţia Comunitară Alba în cursul săptămânii trecute, a adunat un total de peste 250 de jucării care vor ajunge la copii din familii defavorizate.

Primii beneficiari ai acestora au fost copiii de la Aşezământul Social „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul” din Aiud. De asemenea, licitaţia organizată în cadrul campaniei a adunat suma de de 6.300 de lei.

Jumătate vor merge în Fondul YouthBank (din care vor fi finanţate în 2011 iniţiative şi proiecte ale liceenilor din Alba Iulia), cealaltă jumătate intrând în Fondul pentru Cultură al Fundaţiei Comunitare Alba – lansat cu această ocazie de directorul fundaţiei, Dorin Sava şi din care vor fi finanţate, tot în 2011, proiecte în judeţul Alba în acest domeniu.

image

„Le mulţumim partenerilor noştri şi tuturor celor care au contribuit la succesul Fabricii de Bucurii. În doar 9 luni de la înfiinţare, Fundaţia Comunitară Alba a reuşit să finanţeze 10 proiecte în comunitate, în care s-au implicat, direct sau indirect, cca. 2000 de persoane, în marea lor majoritate tineri. Bugetele acestor proiecte au depăşit, împreună, suma de 25.000 de lei, valoarea granturilor acordate de fundaţie fiind de circa 13.000 de lei“, a declarat la sfârşitul evenimentului Dorin Sava, directorul executiv al Fundaţiei Comunitare Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite