Alba: Doi bărbaţi au murit intoxicaţi cu gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Alba şi-au găsit sfârşitul în urma intoxicaţiei cu gaze. Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 57 de ani din Şibot şi un altul de 43 de ani din Vinţu de jos.

Poliţiştii din Şibot au fost sesizaţi astăzi, 16 februarie, de un localnic din comună despre faptul că de trei zile nu l-a mai văzut pe vecinul său care locuieşte singur.

„În urma sesizării, agenţii postului de poliţie s-au deplasat la locuinţa lui P.A. unde au forţat uşa de acces, iar în interior au găsit cadavrul bărbatului, în vârstă de 57 de ani, constatând de asemenea prezenţa unui miros de gaze, motiv pentru care au fost anunţate echipele de intervenţie specializate“, se arată în comunicatul de presă al IPJ Alba.
 
Medicul legist a stabilit că moartea bărbatului s-a datorat intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Deces la Vinţu de Jos


Un bărbat de 43 de ani din Vinţu de Jos a fost găsit mort astăzi. Decesul acestuia a survenit tot în urma unei intoxicaţii cu gaz.

„Deplasaţi la locul evenimentului agenţii de poliţie au găsit in interiorul locuinţei lui D.N, de 43 ani, cadavrul acestuia, constatându-se prezenţa în încăpere a unui miros de gaze. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului“, a precizat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.  


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite