Alba: UPDATE Doi tineri din Cluj s-au accidentat cu parapanta la Rimetea. Au fost duşi cu elicopterul SMURD la Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane s-au accidentat în timpul unui zbor cu parapanta la Rimetea. Un echipaj al SMURD Aiud intervine la faţa locului. Incidentul a avut loc în jurul orei 13.30.

UPDATE ORA 16.00: „Tânărul de 28 de ani are o fractură de antebraţ şi este suspect de fractură la coloană. De aceeaşi afecţiune este suspect şi cel de-al doilea parapantist. Cei doi au fost transportaţi cu elicopterul SMURD la Spitalul judeţean Târgu-Mureş“, a spus Lucian Forda, de la Serviciul Salvamont Alba. 

Cei doi parapantişti au decolat în acelaşi timp, iar după 15 minute de zbor s-au tamponat în aer şi au căzut în gol.

UPDATE ORA 15.30: Cei doi tineri implicaţi în accident sunt din Cluj. unul dintre ei are 28 de ani, iar celălalt 29 de ani.

UPDATE ORA 14.10: Cei doi parapantişti se află în stare gravă. „Din primele informaţii pe care le avem, parapantiştii se află undeva în munte, la o distanţă de doi kilometri faţă de şosea. Există suspiciuni de fractură la coloană, însă nu avem confirmare din partea specialiştilor“, a spus Lucian Forda, de la Serviciul Salvamont Alba.

În funcţie de starea de sănătate a victimelor se va apela pentru transportarea acestora la un elicopter SMURD.

Două persoane au ales localitatea Rimetea pentru a zbura cu parapanta. Acestea au suferit un accident.

Un echipaj SMURD se află la faţa locului. 

În luna aprilie un alt turist s-a accidentat cu parapanta la Rimetea.

Vom reveni cu amănunte.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite