Alba: UPDATE Criminalul din Cugir arestat preventiv. Va fi internat în spitalul Jilava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Ţârlea, bărbatul acuzat că a ucis ieri o femeie de 40 de ani din Cugir, este la această oră în expertiză neuropsihiatrică. Procurorii vor să afle dacă Lucian Ţârlea (33 de ani) are discernământ.

Citiţi şi: Femeie ucisă în stradă la Cugir de un fost coleg de serviciu. I-a tăiat gâtul cu cuţitul

UPDATE ora 14.10: Lucian Ţârlea a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de Tribunalul Alba, în stare de supraveghere medicală la Spitalul Penitenicar Jilava. Medicii au identificat astăzi afecţiuni psihice. Analizele medicale vor fi continuate la Bucureşti.

UPDATE ora 12.50: Lucian Ţârlea este prezentat, la această oră, judecătorilor Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile. Procurorul Marius Ungureanu a declarat că, săptămâna viitoare, bărbatul va fi suspus unei expertize neuropsihiatrice complexe la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti.

În funcţie de răspunsul medicilor se vor decide acţiunile următoare. Daca are discernământ va fi dus astăzi în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Lucian Ţârlea a ucis-o ieri dimineaţă cu mai multe lovituri de cuţit pe Mihaela Vinţeler, fostă colegă de serviciu. Bărbatul a comis fapta pe fondul refuzului victimei de a-i da o sumă d ebani pe care acesta susţinea că o mai are de plătit de la firma la care a fost angajat până în luna decembrie.

Bărbatul este acuzat de omor şi riscă între 10 ani şi 20 de ani de închisoare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite