Clement Negruţ, deputat PDL de Alba: „În partid este un haos de nedescris şi nu se respectă democraţia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL, Clement Negruţ, a declarat astăzi că în partid este haos atât la nivel naţional cât şi local şi că va rămâne un simplu membru pentru a nu mai gira în Parlament această situaţie.

Clement Negruţ s-a arătat foarte dur în privinţa votului colegilor săi în cazurile Monica Iacob Ridzi şi Dan Păsat. „Nu poţi să discuţi una timp de o oră la şedinţa de grup şi apoi să votezi altceva în plen. Nu poţi să zici una şi să faci alta. Noi ne-am erijat împotriva corupţiei şi majoritatea corupţilor sunt în PD-L. Mie ruşine de ruşinea lor“, a afirmat parlamentarul.

A completat că nu ar ezita să mai voteze o moţiune de cenzură împotriva Guvernului dacă se va lua o nouă decizie care să afecteze oamenii. „Voi vota mâine o moţiune de cenzură dacă se vor mai luat decizii care să afceteze viaţa oamenilor. Am plătit pentru faptul că am ales să fiu alături deoameni. Vreau să rămân cu funtea sus nu cu capul în pământ. Aştept un lider al partidului care să facă revoluţie completată de reformă“, a mai spus Clement Negruţ.

Clement Negruţ şi-a anunţat astăzi demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Alba, în care a fost ales în urmă cu şapte zile.

Citiţi şi: Deputatul Clement Negruţ: „Alegerile pentru funcţii în PDL Alba au fost fraudate“

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite