Alba Iulia: Caz nesoluţionat de poliţişti de peste 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Caz nesoluţionat de poliţişti de peste 12 ani
Alba Iulia: Caz nesoluţionat de poliţişti de peste 12 ani

De la începutul anului, peste 200 de cazuri au rămas nesoluţionate de poliţiştii din Alba. Cel mai vechi caz rămas nerezolvat în arhivele Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba are peste 12 ani vechime.

Reprezentanţii IPJ Alba spun că în evidenţele instituţiei figurează un caz de tâlhărie din 15 ianuarie 1997.
„Persoane necunoscute au deposedat-o pe o femeie, prin violenţă, de suma de 13 lei. Cazul a fost înregistrat pe raza municipiului Alba Iulia”, a precizat subcomisarul de poliţie, Vasile Catargiu, şeful  Serviciul Management Organizatoric, Comunicare Publică şi Relaţii Internaţionale.

În prima parte a anului acesta nu au existat cazuri deosebit de grave. „În primele şase luni ale anului 2009,  au fost înregistrate 1.119 fapte penale cu autori necunoscuţi şi au fost soluţionate  916 dintre acestea”, a specificat Vasile Catargiu. Acesta a menţionat faptul că majoritatea infracţiunilor al căror autor este necunoscut şi care nu au fost soluţionate până acum sunt cazuri de furt.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba a înregistrat o evoluţie bună, comparativ cu situaţia existentă în ţară. „Au fost soluţionate 81% din faptele înregistrate cu autori necunoscuţi, inspectoratul situându-se, la acest capitol, pe locul 8 pe ţară”, a mai spus Vasile Catargiu.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite