Alba: Cadouri pentru copiii ocrotiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 121 de copii din Alba aflaţi în case de tip familial primesc cadouri de Crăciun din partea fundaţiei „Hope and Homes for Children Romania“ din Baia Mare.

Instituţiile de ocrotire din Alba au fost înfiinţate de fundaţia  „Hope and Homes for Children Romania“ din Baia Mare în colaborare cu Direcţia pentru Protecţia Copilului Alba.

Cadourile pe care le vor primi copiii constau în îmbrăcăminte şi încălţăminte, materiale didactice, materiale de igienă personală, dulciuri şi fructe.

Pachetele vor ajunge la copiii din Centrul de primire în regim de urgenţă „Pinochio“ Alba Iulia, Casa de tip familial „Sfânta Ana“,  Casa de tip familial „Sfânta Maria” Alba Iulia, Casele de tip familial nr. 9, 10, 11 Bărăbanţ – Alba Iulia, Casa de tip familial nr. 1 Aiud, Casa de tip familial nr. 8 Sâncrai, Casa de tip familial nr. 14 Sâncrai şi Casa de tip familial nr. 13 Abrud.

Costurile sunt suportate integral de fundaţie şi se ridică la 38.800 lei.

„Mulţumim tuturor mesagerilor moşului, pentru generozitatea arătată celor aflaţi în centrele de asistenţă socială din structura Direcţiei  de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba“, a declarat  Sorin Chirilă, director general la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.








Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite