Alba: Bărbat arestat preventiv după ce i-a atacat pe poliţişti cu o coasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Haralambie Mureşan din Alba Iulia va sta după gratii 29 de zile, după ce şi-a agresat soţia şi fiica minoră în staţia  CFR Alba Iulia şi a încercat să-i  atace pe poliţişti cu o coasă.  Decizia a fost luată de Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit poliţiştilor, Haralambie Mureşan, şi-a agresat vineri, 6 mai,  soţiia şi fiica de 12 ani în în faţa staţiei C.F.R. Alba Iulia. Cum, bărbatul nu a mai fost găsit la locul evenimentului, poliţiştii l-au căutat la locuinţa sa din Alba Iulia pentru a lua măsurile legale.

Vizita oamenilor legii nu a fost pe placul bărbatului de 35 de ani, care i-a „primit“ cu ameninţări cu moartea. Mai mult a încercat să-i atace cu o coasă pe care a luat-o din curtea locuinţei.

După ce a fost imobilizat.  Haralambie Mureşan a ajuns în arestul IPJ Alba, unde va mai râmâne pentru încă 29 de zile, în urma deciziei Judecătoriei Alba Iulia de afi arestat preventiv.

Bărbatul este acuzat de infracţiunile: „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „portul fără drept a altor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere“.





Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite