Alba Iulia: Bani mai puţini pentru reabilitarea bazinului olimpic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Bani mai puţini pentru reabilitarea bazinului olimpic
Alba Iulia: Bani mai puţini pentru reabilitarea bazinului olimpic

În următoarea perioadă, Bazinul olimpic din Alba Iulia va fi modernizat. Pentru ca lucrările să poată fi demarate, baza sportivă a fost predată deja Companiei Naţionale de Investiţii, instituţie prin care se va derula investiţia.

În ultima şedinţă de consiliu local, ce a avut loc la sfârşitul acestei săptămâni, consilierii au votat micşorarea sumei acordate de la bugetul local.
Dacă, iniţial, suma care ar fi trebuit suportată de la bugetul local era în valoare de 11 milioane lei, respectiv 2,6 milioane euro, aceasta a fost stabilită la mai puţin de jumătate.

„În cadrul comisiei tehnico-economice care a avut loc la Bucureşti în data de 30 august, la cererea noastră, s-a convenit reducerea sumei alocate de la bugetul local pentru cofinanţarea acestui obiectiv, la 436.709  lei, diferenţa reprezentând valoarea lucrărilor de amenajări exterioare”, a spus Silvia Moldovan, directorul Direcţiei Tehnice-Dezvoltare din Primăria Alba Iulia.

Lucrările de amenajări exterioare urmează a fi realizate ulterior, în afara programului de finanţare naţional. 
Reprezentanţii primăriei susţin că modernizarea Bazinului olimpic şi zona de agrement din incinta acestuia nu vor fi afectate de această decizie.

Iniţial, valoarea totală a proiectului a fost de 30,2 milioane lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite