Alba Iulia: "Avem un oraş frumos, cu care putem să ne mândrim"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

Cu răbdare şi cu multă pasiune, Floare Bărbănţan repară de mai bine de 44 de ani ceasurile albaiulienilor. Cu minuţiozitate şi migală, ajutată de o vedere încă ageră, nimic nu iese nereparat din mîinile sale. În atelierul său nu intră nici un ceas care să nu-şi găsesacă „doctorul”

Alba Iulia frumoasă: „M-am născut în Oardă, dar am trăit aici în Alba Iulia, de când aveam câţiva ani. Tatăl meu a fost croitor şi am stat la oraş. Îmi place Alba Iulia. Nu am motive pentru care să nu-mi placă. Alba Iulia e un oraş liniştit. Îmi place că în ultimul timp s-au făcut tot felul de schimbări şi lucrări. Îmi place parcul acela frumos din Cetate pentru că am unde să ies la plimbare. De asemenea, îmi place şi catedrala. Avem un oraş frumos, cu care putem să ne mândrim. Nu m-aş duce în altă parte”.

Alba Iulia urâtă: „Nu există ceva care să nu-mi placă la acest oraş. Nu mă deranjează absolut nimic în Alba Iulia. Este oraşul meu”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite