Alba: Andrei Mărgineanu are nevoie de tratament în străinătate ca să vadă lumea din jur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Mărgineanu are nevoie de o intervenţie chirurgicală în străinătate
Andrei Mărgineanu are nevoie de o intervenţie chirurgicală în străinătate

Familia băieţelului orb din naştere nu-şi permite să suporte cheltuielile unei intervenţii chirrurgicale într-o clinică din străinătate. Andrei Mărgineanu şi-ar putea recăpăta vederea doar ajutat de specialişti.

Andrei Mărgineanu este un copil de un an şi două luni  din satul Sebeşel, comuna Săsciori, care trăieşte într-o lume pe care nu o vede, dar o simte.

Mama micuţului, Maria Mărgineanu, a născut în octombrie 2009 doi gemeni.

Femeia spune că medicii nu i-au spus, când i-a adus pe lume, că vreunul dintre copii are probleme de sănătate.

A constatat, abia la şase luni de la naştere,  că unul dintre gemeni, Andrei, are probleme de vedere.

Intervenţie chirurgicală scumpă

L-a internat la Clinica de Oftalmologie din Cluj Napoca. Specialiştii de aici au constatat că micuţul nu are ochii suficient formaţi şi nu distinge ce-i în jurul său.

Medicii spun că că singura şanşă ca micuţul să-şi recapete vederea ar fi o operaţie în străinătate, care costă însă peste 40.000 de euro.

„Noi facem toate eforturile posibile pentru Andrei, dar singuri nu ne putem descurca, de aceea avem nevoie de ajutorul oamenilor cu dare de mână, până nu este prea târziu. Medicii spun că ar fi ceva şanse, dacă ar fi operat în altă ţară“, a spus Maria Mărgineanu,mama copilului, care locuieşte împreuna cu încă cinci fraţi în casa părintească. 

Cum îl puteţi ajuta pe Andrei

Cu o indemnizaţie de handicap de 450 de lei şi o pensie de boală de 380 de lei, la care se adaugă alocaţia gemenilor, mama  lui Andrei nu are bani suficienţi să-şi salveze copilul.

Cei care vor să-l ajute pe Andrei Mărgineanu să aibă o copilărie normală  pot să o facă donând bani în contul RO14 RNCB0011114639250001, deschis la Banca Comercială Română, pe numele Maria Loredana Mărgineanu, mama copilului. Aceasta răspunde şi la numărul de telefon: 0752 350306

Persoanele care doresc  pot vizita familia Mărgineanu la domiciliu, în comuna Săsciori, sat Sebeşel, nr 15 B.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite