Alba Iulia: "Am început să fac advertising pentru oraş"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

Răzvan Curcă fost admis pe primul loc la Facultatea de Medicină Generală a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj Napoca. A devenit medic specialist şi medic primar în 2002, iar acum este doctorand în ştiinţe medicale.

A urmat mai multe cursuri preuniversitare în străinătate, în Marea Britanie, Malta, Suedia, Austria şi Ungaria. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba lucrează din anul 2002. Spune că a ales singur acestă specializare deoarece după părerea sa este un domeniu incitant, unde poţi obţine rezultate vizibile.

Alba Iulia frumoasă:
„Alba Iulia devine tot mai mult un oraş turistic şi acest lucru îmi place foarte mult. Este un oraş care are ce arăta lumii. Printre prietenii mei din ţară şi din străinătate am început să fac advertising pentru Alba Iulia, care este acum casa mea”.

Alba Iulia urâtă:
„Deocamdată nu am învâţat să păstrăm curat oraşul aşa cum ar trebui. Fiecare dintre noi ar trebui să fie mai atent la curăţenia oraşului. Acest lucru pleacă de la noi. Cu aceeaşi problemă se confruntă însă toate oraşele din ţară. Nu este doar o problemă a oraşului Alba Iulia. Comparativ cu oraşele din Nordul şi Vestul Europei nu stăm foarte bine la acest capitol şi mai avem de învăţat”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite