Alba Iulia: „În Aiud nu s-a făcut aproape nimic în 20 de ani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: „În Aiud nu s-a făcut aproape nimic în 20 de ani"
Alba Iulia: „În Aiud nu s-a făcut aproape nimic în 20 de ani"

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba Iulia

Bucătar de meserie, Iuliu Horvath este pasionat de arta foto şi filmul de scurt metraj. A făcut prima fotografie în clasa a IV-a, la un cerc de profil pentru elevi. A renunţat o perioadă la această pasiune, pentru o alta: muzica rock. A cântat într-o trupă din Aiud, la chitară bas. După opt ani de aventură rock, s-a reîntors la fotografie, odată cu „era digitală“.


Aiudul frumos:
“Îmi place  Aiudul pentru că e oraşul meu natal, aici am prietenii, dar şi pentru că e un oraş cu oameni inteligenţi care pun preţ pe cultură. Nu degeaba îi spune Aiudului capitala culturală a judeţului.

Aiudul urât:
“Nu-mi place că în Aiud, comparative cu alte oraşe, nu s-a  făcut în 20 de ani aproape nimic pentru localnici. Pe străzi şi prin parcuri te plimbi printre gropi, gunoaie şi bănci rupte.”
 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite