Aiud: Impozitele şi taxele locale rămân neschimbate în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stradă din centrul oraşului Aiud
Stradă din centrul oraşului Aiud

Consiliul local Aiud a adoptat deja nivelul nivelul taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2011. Conform proiectului de hotărâre votat de către consilierii locali, taxele percepute populaţiei pentru clădiri şi terenuri rămân neschimbate şi anul viitor.

Pentru a veni în sprijinul comercianţilor, pe lângă bonificaţia de 10% care se acordă persoanelor fizice în cazul în care acestea îşi achită taxele şi impozitele datorate bugetului local până la data de 31 martie, Consiliul local din Aiud a aprobat şi o reducere similară în cazul agenţilor economici.

„Agenţii economici au nevoie de sprijin din partea autorităţilor locale, atât cât se poate, mai ales într-o perioadă de criză, pe care o vom resimţi cu siguranţă şi anul viitor, şi cu atât mai mult într-un context economic, falimentat practic prin măsurile luate de Guvern. Această reducere de 10 la sută este cu siguranţă bine venită pentru fiecare întreprinzător aiudean“, a spus primarul Mihai Horaţiu Josan.

Acesta a precizat că în ultimii ani nu au existat creşteri de taxe la nivel local, singurele modificări fiind cele stabilite prin ordonanţă de urgenţă a Guvernului din toamna anului trecut, când impozitele şi taxele au fost majorate cu 20%.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite