Aiud: Cadavru găsit în albia râului Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit astăzi în albia Mureşului, în zona barajul Metalurgica din Aiud. Poliţiştii fac cercetări pentru aflarea identităţii persoanei şi a împrejurărilor în care aaceasta  murit.

În data de 30.06.2010, ora 11,55, Poliţia Municipiului Aiud a fost sisizată prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în albia râului Mureş, în locul numit Barajul Metalurgica de pe raza municipiului Aiud se află cadavrul unei persoane.

„Împreună cu lucrători ai Inspectoaratului pentru Situaţii de Urgenţă s-a intervenit pentru scoaterea lui din albia râului, iar potrivit primelor constatări acesta aparţine unui bărbat, în vârstă de 60 – 65 de ani“, a spus Iulia Haţehan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Aiud pentru autopsie. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea identităţii persoanei şi a împrejurărilor în care a survenit decesul.  

Femeie moartă la Blaj

O altă persoană a fost găsită astăzi moartă în pădurea de la marginea localităţii Petrisat, din zona Blajului. Încă nu se cunosc cauzele decesului femeii de 62 de ani.



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite