Alba Iulia: „Aici mi-am descoperit vocaţia de artist plastic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: „Aici mi-am descoperit vocaţia de artist plastic“
Alba Iulia: „Aici mi-am descoperit vocaţia de artist plastic“

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

Specializată în grafică şi gravură, Maria Cristina Oneţ spune cu deosebită satisfacţie că în Alba Iulia şi-a descoperit cu adevărat vocaţia de artist plastic. Maria a avut contact cu arta încă de mică.

„Făceam tot felul de reproduceri, de desene şi, în primă fază, am vrut să dau la un liceu de arte plastice, dar la vârsta de 14 ani e foarte greu să alegi singur pentru tine. Drept urmare, au ales părinţii pentru mine şi am urmat cursurile unui liceu pedagogic“, afirmă tânăra creatoare de frumos.

Alba Iulia frumoasă:

„La oraşul Alba Iulia îmi place tot, dar mai ales modul în care am fost adoptată. Aici mi-am descoperit vocaţia de artist plastic. Între mine şi Alba Iulia e o dragoste la prima vedere.”

Alba Iulia urâtă:
„Din punctul meu de vedere, Alba Iulia nu are cusur. În glumă vorbind, nu-mi place la oraşul Alba Iulia faptul că în sezonul de iarnă nu este suficientă zăpadă cât mi-aş dori eu.”

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite