Aglomeraţie la Casa Judeţeană de Pensii Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de oameni îşi aşteaptă rândul la ghişeele Casei Judeţene de Pensii Alba
Zeci de oameni îşi aşteaptă rândul la ghişeele Casei Judeţene de Pensii Alba

Zeci de pensionari au luat cu asalt astăzi ghişeele Casei Judeţene de Pensii Alba. Mulţi dintre oameni au venit pentru a-şi depune dosarul de pensionare, pentru a cere recalcularea pensiei sau pentru a se interesa de asigurările sociale.

De asemenea, printre cei care au trecut astăzi pragul instituţiei se numără şi agenţii economici veniţi pentru depunerea declaraţiilor nominale.

„Ziua de marţi este aglomerată deoarece vin oamenii la piaţă, la oraş. În plus, suntem instituţia  care are cel mai mult public, peste 92.000 de pensionari, la care se adaugă asiguraţii şi agenţii economici. Am vrea să nu fie cozi, dar avem un personal limitat. Să sperăm că nu vor fi reduceri de personal, pentru că nu vom face faţă“, a spus Nicolae Nartea, directorul instituţiei din Alba Iulia. Acesta a precizat că abia la sfârşitul săptămânii se va afla dacă în cadrul instituţiei se va recurge la reducerea numărului de angajaţi.

Programul de lucru cu publicul este de la ora 8.00 la 13.00 şi între orele 13.00-16.00. Relaţiile cu publicul pe linie de pensii se desfăşoară prin ghişeul de registratură generală, iar cele mai multe solicitări se referă la recalcularea de pensii.

„Media zilnică a persoanelor care se prezintă la ghişeele de relaţii cu publicul din cadrul Casei Judeţene de Pensii Alba este de 50 persoane pe ghişeu“, a mai precizat Nicolae Nartea.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite