Află cine este „cel mai apreciat medic din Alba“! Campania a ajuns pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miercuri, 16 noiembrie,  campania dedicată celor mai apreciați medici ajunge la final
Miercuri, 16 noiembrie, campania dedicată celor mai apreciați medici ajunge la final

Campania „Top 5 medici cu care Alba se mândreşte", lansată de ziarul „Adevărul"  în luna octombrie a ajuns la final. Medicii au fost selectaţi în funcţie de patru criterii.

Performanţele fiecărui medic în parte, reputaţia şi integritatea, CV-ul, studiile de specialitate, cursurile de specializare pe care le-a urmat, cărţile publicate şi distincţiile acordate pentru munca depusă au fost care au stat la baza desemnării celor mai buni doctori din judeţ.

Pe lângă topul făcut online de cititori, au contat, în proporţie de 66%, voturile date de reprezentanţii unui juriu  format din din medicul Horia Timiş, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Alba, economistul Nicoleta Coşarcă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba şi Dragoş Zaharia, preşedintele Asociaţiei SM Speromax, organizaţie nonguvernamentală,  şi cele ale membrilor redacţiei „Adevărul“.

Cei mai apreciaţi doctori din Alba sunt, potrivit rezultatelor campaniei „Medicii cu care Alba se mândreşte", medicul de urgenţă Ioan Boilă,  (locul cinci), cardiologul Mircea Rău, (locul patru), oncologul Răzvan Curcă(locul trei) şi Simion Bran, specialist în chirurgie maxilo-facială, (locul doi).

Miercuri, 16 noiembrie, veţi cunoaşte numele medicului care s-a clasat pe primul loc, în ziarul „Adevărul" şi pe alba.adevarul.ro



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite