Admitere liceu 2011 Alba: 20 de elevi nerepartizaţi. Au bifat insuficiente opţiuni pe fişele de înscriere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 60 la sută dintre elevii care au rămas nerepartizaţi au medii de admitere sub 5. Absolvenţii de gimnaziu mai au însă, o şanşă la a doua repartizare computerizată de pe 22 iulie.

Absolvenţii de gimnaziu care figurează pe lista elevilor care nu au fost repartizaţi la niciun liceu din Alba provin de la şcoli din majoritaea zonelor judeţului.  Datele oficiale prezentate pe pagina de internet a Ministerului Educaţiei arată că 12 din cei 20 de elevi nerepartizaţi au media de admitere sub 5. Mai exact sunt între 3,52  şi 4,92.

Elevii au ajuns în această situaţie fie pentru că au completat greşit fişele de înscriere, fie pentru că au bifat prea puţine opţiuni.  Astfel o elevă care a absolvit  Şcoala din Mihalţ nu figurează pe lista elevilor repartizaţi în clasa a IX-a, deşi are o medie de admitere de 6,55. În situaţii similare se află alte două eleve cu medii de 6,45, respectiv 6.30.

Rezultatele afişate pe pagina de internet a Ministerului Educaţiei arată că elevii ar fi avut şansă să fie admişi la liceu încă din această etapă. Mai exact peste 83 de absolvenţi de gimnaziu din Alba au fost repartizaţi în clasa a IX-A, deşi au au medii de admitere între 3,70 şi 4,99.

 Lista elevilor din Alba care nu au fost repartizaţi

 

 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite