Alba: Administraţiile financiare din Abrud, Baia de Arieş, Ocna Mureş şi Teiuş desfiinţate de ANAF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul instituţiei din Ocna Mureş a fost evacuat după alunecările de teren
Sediul instituţiei din Ocna Mureş a fost evacuat după alunecările de teren

Conducerea ANAF a desfinţat patru administraţii financiare din judeţul Alba. Instituţiile de colectare şi administare a veniturilor statului din Baia de Arieş, Abrud, Ocna Mureş şi Teiuş nu vor mai exista în structura ANAF.

Personalul care lucrează în cadrul acestora, în număr de câteva zeci de persoane, va fi redistribuit, într-o primă fază, în celelalte administraţii care îşi vor desfăşura activitatea în continuare.

Cel mai probabil, activitatea instituţiilor din Abrud şi Baia de Arieş va fi preluată de cea din Câmpeni. Atribuţiile instituţiei din Ocna Mureş vor trece la Aiud, iar cele de la Teiuş, probabil, la Alba Iulia. Deocamdată nu se ştie dacă vor exista disponibilizări de personal.

Desfiinţarea administraţiei financiare din Ocna Mureş era previzibilă având în vedere scăderea activităţii economice din oraş, precum şi avarierea sediului instituţiei în timpul alunecărilor de teren din decembrie 2010. Principalul motiv al luării deciziei în cazul tuturor celor patru administraţii este scăderea economiei locale, lucru care nu a mai justificat menţinerea cheltuielilor de funcţionare şi salarizare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite