Alba Iulia: Impresii şi reacţii după lansarea Adevărului de seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul număr al cotidianului Adevărul de seară a fost primit cu mare interes de locuitorii municipiului Alba Iulia. În primele momente oamenii au fost reticenţi, datorită faptului că până acum nu a mai existat în oraş un ziar gratuit.

Dar, îndemnaţi unii de alţii şi-au făcut curaj şi au luat ziarul din cutiile speciale ale Adevărului de seară, amplasate în punctele cheie ale oraşului. Cei mai mulţi au răsfoit paginile ziarului chiar în plină stradă şi s-au declarat încântaţi că, pe lângă informaţiile locale, pot găsi şi articole având ca temă evenimente regionale din Transilvania, dar şi naţionale.
Nu în ultimul rând, pasionaţii de sport s-au bucurat că ziarul oferă informaţii la zi despre sporturile preferate. Şi tinerii, mai puţin interesaţi în general de presa scrisă, au precizat că vor deveni cititori fideli datorită articolelor care privesc subiecte ce îi interesează în mod direct.
 
Păreri pozitive de la cititori

„Mă interesează articolele despre tineri. Dacă scrieţi astfel de articole, atunci o să-l iau în fiecare zi”, ne-a spus Elena Sâmbuşor, elevă de 16 ani.
“Vă mulţumim că existaţi. Eu îmi doresc să redea doar ce se află în prezent şi în viitor”, ne-a spus Petru Adrian, lucrător în alimentaţie publică, în vârstă de 30 ani. “E o surpriză. Vreau să fie pagină de sport local şi, dacă ar fi, să nu mai fie doar despre fotbal. Aş vrea să aflu totodată mai multe despre proiectele administraţiei locale mai ales despre cel privitor la Cetate. Vreau ştiri locale bineînţeles”, a afirmat Călin Barbieri, economist de 35 ani.
“E o surpriză mai ales ca acum în perioada aceasta nimic nu e pe gratis. Eu nu sunt un consummator de presă, dar vreau informaţii bineînţeles”, a precizat Elena Dumitru, de profesie economist în vârstă de 28 de ani.

Echipă de jurnalişti cu experienţă

Ediţia de Alba Iulia a Adevărului de seară este distribuită într-un tiraj de 12.000 de exemplare, iar sâmbăta şi duminica în 8.000 de exemplare. Ziarul poate fi găsit în cutiile din oraş, zilnic, în jurul orei 17.00. Echipa de jurnalişti cu experienţă va surprinde toate evenimentele de interes pentru locuitorii oraşului. Va fi promovat un gen de presă cu totul diferit faţă de ceea ce s-a întâmplat până acum la Alba Iulia. Oamenii simpli vor reprezenta subiectele principale ale evenimentelor surprinse în paginile ziarului. Aceasta pentru că Adevărul de seară se adresează, în primul rând, acestei categorii sociale majoritară în toate domeniile de activitate.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite