Alba Iulia: Colecţia "Adevărul", o investiţie bună şi o moştenire valoroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Colecţia "Adevărul", o investiţie bună şi o moştenire valoroasă
Alba Iulia: Colecţia "Adevărul", o investiţie bună şi o moştenire valoroasă

Din colecţia Adevărul “100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă”, Diana Zaharia are toate cele 49 de volume care au apărut până în prezent.

„Mâine îmi voi cumpăra şi cel de-al cincizecilea volum şi voi face asta până voi avea întreaga colecţie, adică toate cele 100 de cărţi”, a explicat tânăra albaiuliancă. Diana Zaharia are 25 de ani şi este specialist în marketing. A început să colecţioneze cărţile după ce, spune ea, a mai avut tentative cu volume de la alte publicaţii.

„Sincer în prima faza campania pe care o vedeam peste tot m-a făcut să iau decizia. După ce am achziţionat deja primele numere nu mai aveam niciun dubiu că am făcut alegerea corectă”, a povestit Diana.

Tânăra îşi argumentează alegerea prin faptul că îşi doarea de ceva vreme să aibă o bibliotecă de familie. „Eu şi soţul meu suntem tineri şi pe lângă faptul că ne clădim o familie, ne clădim şi un cămin. Eu consider că investiţia într-o carte este întotdeauna una bună. O facem atât pentru noi cât şi pentru viitorii copii. Cartea este întotdeauna o moştenire valoroasă”, a afirmat Diana Zaharia.

Colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă” este caraterizată de tânără „estetică şi diversificată”. „Este frumos legată şi de calitate. Cuprinde opere interesante din literatura universală semnate de autori consacraţi. Poate fi lecturată atât de copii cât şi de adulţi”, a concluzionat Diana Zaharia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite