Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din Adevărul de seară de astăzi, ediţia de Alba Iulia.

Şedinţe publice la Inspectoratul Şcolar

În perioada 17-21 august la Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba vor avea loc repartizările prin şedinţe publice a cadrelor didactice care au fost admise în urma Concursului Naţional de Titularizare. Vor fi soluţionate completările de normă şi detaşările în interesul învăţământului.


Tabără de chitară la Râmeţ

În perioada 24-30 august va avea loc cea de-a II-a ediţie a taberei de chitară Acustic Live Music Camp. Evenimentul se va desfăşura la Pensiunea Râmeţ pe Valea Mănăstirii. Anul acesta, acţiunii iniţiate de chitaristul Silvan Stâncel, se alătură şi SC HORA SA din Reghin care va sponzoriza tabăra cu şase chitare. Mai multe informaţii despre eveniment se pot găsi pe www.tabarachitara.ro.


Alte emoţii pentru elevi

Mâine începe cea de-a doua sesiune de bacalaureat din acest an. Prima probă va fi cea la limba şi literatura română oral. Ultima probă este programată pentru data de 26 august. Rezultatele vor fi afişate în 28 august, iar în aceaşi zi se vor putea depune si contestaţiile. Rezultatele finale vor fi cunoscute în data de 2 septembrie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite