Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din Adevărul de seară de astăzi, ediţia de Alba Iulia.

Amical între FC Unirea şi CS Zlatna

Într-o partidă amicală de fotbal disputată marţi seară la Drâmbar formaţia de Liga I FC Unirea Alba Iulia a dispus cu 2-1 (2-0) de conjudeţeana CS Zlatna. Pentru echipa antrenată de tehnicianul Adi Falub a punctat Sergiu Costea, autor al unei „duble”, în minutele 17 şi 35. Golul de onoare al echipei din Zlatna a fost înscris de Timofte cu 3 minute înainte de încheierea meciului.


Registre agricole verificate

Până la data de 26 iunie, 66 de primării au fost verificate de către inspectorii Prefecturii şi cei ai Direcţiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală Alba. Cele mai multe neregulile descoperite vizează sunt de natură informatică, datele nefiind încă centralizate. Urmează a fi verificate şi celelalte 12 primării. Acest control a fost efectuat pentru desfăşurarea în condiţii optime a recensământului agricol de anul viitor. 

Modernizări la Cugir

În câteva luni imaginea zonei centrale a Cugirului se va schimba radical. Ca urmare a proiectului de modernizare a Bulevardului Alexandru Sahia demarat de Primăria Cugir anul trecut, în centrul oraşului vor începe lucrări de reabilitare. Proiectul cuprinde amenajarea de spaţii verzi, trotuare pavate cu piatră fasonată luminate de stâlpi de electricitate ce vor completa aspectul estetic al zonei. Lucrările vor fi finalizate în această toamnă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite