Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Lucrările la instalaţiile electrice, amenzile date de poliţiştii comunitari, precum şi ultima săptămână de post pentru credincioşii albaiulieni sunt alte ştiri din „Adevărul de seară”, ediţia de astăzi.

Revizii la instalaţiile electrice

Până la data de 15 august Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Alba a programat lucrări de întreţinere şi reparaţii la instalaţiile electrice.
Lucrările se vor desfăşura în mai multe localităţi din judeţul Alba. Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Alba va anunţa  în fiecare localitate orele când va fi întrerupt curentul.

Amenzi de peste 10.000 de lei într-o săptămână

Un număr de 138 de persoane au fost  sancţionate în cursul săptămânii trecute de agenţii Poliţiei Comunitare Alba Iulia.
Cele mai multe sanţiuni au fost date conducătorilor auto care parchează pe trotuar sau  pe spaţiul verde. Au primit amendă 66 de persoane iar restul celor care nu au respectat legea au primit avertisment. Valoarea totală a amenzilor a fost de 10.350 de lei.

Ultima săptămână de post


Credincioşii ortodocşi din Alba Iulia pot participa şi în acestă săptămână la slujbele care se oficiază în postul dedicat sărbătorii Adormirea Maicii Domnului.
Miercurea şi vinerea în bisericile din judeţ va fi oficiată şi slujba Paraclisul Maicii Domului. În acestă săptămână de post vor fi abordate şi teme de meditaţie, cum ar fi viaţa şi morala creştină.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite