Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Un interlop arestat pentru 29 de zile, rezultatele unei acţiuni organizată de Poliţia Blaj şi numerele de telefon pentru intervenţii E.On Gaz sunt subiectele altor ştiri din Adevărul de Seară, ediţia de Alba Iulia.

Interlop arestat de Tribunal

Un interlop din Alba Iulia a fost arestat, ieri, de Tribunalul Alba pentru o perioadă de 29 de zile. Iulian Cibu, în vârstă de 26 de ani, este acuzat de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri, mărturie mincinoasă, vătămare corporală gravă şi port ilegal de arme albe. Alături de alţi trei tineri, Iulian Cibiu a fost implicat în 31 iulie într-un scandal produs la un local din Alba Iulia.

Poliţia municipiului Blaj în acţiune


Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au organizat ieri, 6 august, o acţiune mai amplă în vederea prevenirii furturilor, a menţinerii ordinii şi liniştii publice, a fluidizării traficului rutier şi combaterii fenomenului de comerţ ilicit. Cu această ocazie a fost constatată o infracţiune, şi au fost confiscate bunuri în valoare de 740 lei.

Numere de telefon pentru intervenţii

0265.200.928 sau 0800.800.928 sunt numerele unice de telefon la care consumatorii pot apela în cazul unor situaţii de urgenţă care necesită intervenţia echipelor specializate E.ON Gaz. Apelurile de urgenţă efectuate la numerele vechi ale dispeceratelor locale E.ON Gaz Distribuţie au fost redirecţionate pentru o perioadă de timp către numerele unice de urgenţă.

Instalaţii tehnice oprite

Inspectorii de muncă au controlat peste 240 de unităţi în luna iulie unde au aplicat 193 de sancţiuni contravenţionale în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă. Valoarea totală a sancţiunilor a fost de 4.000 lei. Un număr de 17 instalaţii şi echipamente tehnice care puneau în pericol vieţi omeneşti au fost oprite din funcţiune.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite