Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din Adevărul de seară de astăzi, ediţia de Alba Iulia.

Cerere de cazare online

Studenţii de la Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vor completa online, la adresa www.uab.ro/cazari , cererea de cazare în căminele studenţeşti ale Universităţii. Cererea se face la începutul fiecărui an universitar. Pe site-ul universităţii sunt afişate şi categoriile de studenţi care au prioritate la cazarea în cămine.


Pelerinaj la mănăstirea Poşaga

Mâine, cu ocazia sărbătorii “Shimbarea la faţă”, 20 de credincioşi vor face o excursie la mănăstirea Poşaga, care îşi serbează hramul. Excursia este organizată de Centrul de Pelerinaje al Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. Credincioşii albaiulieni, care doresc să particip, în viitor, la astfel de pelerinaje pot afla mai multe informaţii pe site-ul Arhiepiscopiei.


Examen de corigenţă

Elevii claselor a XII-a din judeţul Alba, care nu au opţinut medie de trecere la una dau două materii, au susţinut astăzi, în liceele unde sunt înscrişi, prima probă a examenului de corigenţă. Mâine, tinerii vor susţine cea de-a doua probă. Eelevii claselor a XII-a susţin examenul mai repede decât colegii lor din an mai mic, pentru a se putea înscrie la a doua sesiune de bacalaureat. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite