Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din Adevărul de seară de astăzi, ediţia de Alba Iulia.

Centru Pilot pentru Persoane cu Dizabilităţi

La Hotel Parc din Alba Iulia s-a desfăşurat astăzi Simpozionul cu tema „Persoane cu deficienţe locomotorii, auditive şi vizuale şi integrarea lor socio-familială şi profesională”. Seminarul a fost organizat în cadrul proiectului Centru Pilot pentru Persoane cu Dizabilităţi Alba, care se identifică la nivel judeţean prin furnizarea de servicii specializate persoanelor cu probleme.

Amenzi la Protecţia Consumatorului


Comisarii din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Alba au desfăşurat în cursul lunii iunie 2009, un număr de 303 acţiuni de control în mediul rural şi urban. În urma acestora s-a întocmit un număr de 223 de procese verbale de constatare a contravenţiei şi s-au aplicat un număr de 122 de amenzi în valoare de 489.650 lei.

Deficienţe în securitatea muncii

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba au desfăşurat în perioada 6-8 iulie 2009 o campanie de control privind modul de respectare a prevederilor legale referitoare la securitatea şi sănătatea în muncă. Au fost verificate 19 unităţi, s-au constatat 82 de deficienţe şi au fost aplicate 19 avertismente.

Arestat preventiv pentru furt


Un bărbat din comuna Sîntimbru a fost arestat preventiv, ieri, de Judecătoria Alba Iulia pentru furt calificat în formă continuată. Pavel Moldovan este acuzat că a furat produse dintr-un supermarket din Alba Iulia. De asemenea, bărbatul mai este suspectat că a participat şi la alte furturi din magazine şi din locuinţe private. Mandatul de arest emis de judecători are o durată de 29 de zile.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite