Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Alba ajută financiar Sebeşul, directorii a trei instituţii publice se pregătesc de examen, competiţie de fotbal la Penitenciarul Aiud şi completarea ATOP Alba sunt câteva dintre ştirile din Adevărul de seară, ediţia de astăzi.

Bani pentru şoseaua de centură a Sebeşului
Consiliul local Sebeş va primi de la Consiliul Judeţean Alba suma de 250.000 lei pentru finanţarea studiului de fezabilitate destinat construirii şoselei de centură a municipiului. Un proiect de hotărâre pe această temă a fost votat de consilierii judeţeni în şedinţa desfăşurată joi, 25 iunie. Potrivit proiectului iniţiat de Primăria Sebeş, şoseaua de centură ar urma să fie gata cel mai devreme în 2011.

Proiecte de management pentru trei directori
Directorii Muzeului Naţional al Unirii, Teatrului de Păpuşi „Prichindel” şi Bibliotecii judeţene „Lucian Blaga” din Alba Iulia se pregătesc de examen pentru menţinerea în funcţie. Directorii Gabriel Rustoiu, Ioana Bogăţan şi Mioara Pop vor trebui să depună noile proiecte de management la Consiliul Judeţean până în 30 iulie 2009. Susţinerea proiectului va avea loc în 10 august 2009.

Fotbal la Penitenciarul Aiud

Astăzi şi mâine pe terenul de fotbal al Penitenciarului Aiud are loc o competiţie cu participarea unui număr de 3 echipe formate din funcţionari ai instituţiei de detenţie şi 5 echipe ale unor instituţii colaboratoare. Evenimentul este inclus în acţiunile organizate de „Ziua penitenciarelor”. Terenul de fotbal este dotat cu o suprafaţă sintetică second-hand primită de la de la baza sportivă „Winners” din Alba Iulia.

Membri noi în ATOP Alba
Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Alba are doi noi membri. Consilierul judeţean Simion Creţu şi subprefectul Ovidiu Jidveian au fost validaţi în ultima şedinţă a administraţiei judeţene. ATOP, din care fac parte reprezentanţi ai Consiliului judeţean, Poliţiei, Instituţiei Prefectului şi comunităţii, are rol consultativ şi are ca atribuţie principală asigurarea ordinii şi securităţii publice.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite