Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din ziarul "Adevarul de seară", ediţia de astăzi.

Circulaţie restricţionată în Cetate

Marţi, 29 septembrie, circulaţia maşinilor va fi restricţionată în zona istorică a Cetăţii din cauza evenimentelor culturale desfăşurate la Catedrala Romano Catolică din Alba Iulia.

În intervalul orar 7.00-15.00 maşinile nu vor avea acces în perimetrul cuprins între Hotel Cetate, Parcul Unirii, Muzeul Unirii, şi de la Parcul Custozza până la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Orientare turistică pentru elevi

Astăzi, de la ora 10.00 s-a desfăşurat pe platoul din faţa restaurantului Schit şi în pădurea din apropiere un concurs de orientare turistică. Au participat echipaje formate din doi elevi ai claselor V–VIII, respectiv IX – XII, din toate şcolile din Alba.

Elevii sunt premiaţi în această după amiază cu diplome şi cupe. Concursul este organizat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba.

Poliţişti în acţiune

Poliţia municipiului Blaj a organizat ieri o amplă acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor.

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat nouă sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 2000 lei. De asemenea, aceştia au reţinut două permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.


Regularizarea Văii Cetea

Inundaţiile produse în această vară în localitatea Cetea, comuna Galda de Jos, au distrus un zid de sprijin şi au provocat alunecări masive de teren. Pentru a nu pune în pericol gospodăriile şi viaţa localnicilor, Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba efectuează lucrări ample de regularizare a văii Cetea.

Valoarea investiţiei demarată în luna iulie este de 140.000  lei. Lucrările vor fi finalizate în această toamnă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite