Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din "Adevarul de seară", ediţia de astăzi.

Ultima zi pentru cămine

Mâine, 25 septembrie, este ultima zi în care studenţii se pot înscrie pentru cazare în căminele albaiuliene. În zilele de 26-27 septembrie se vor verifica mediile studenţilor. În data de 28 septembrie 2009, se vor afişa listele cu studenţii care primesc aprobare pentru a fi cazaţi. Cazarea se va efectua în perioada 29 septembrie şi 1 octombrie, între orele 8.00 – 18.00.


Ecologizare pe Valea Sebeşului

Sâmbătă, elevii şi profesorii din cadrul Colegiului Naţional „Lucian Blaga” din Sebeş vor participa la ecologizarea zonei din jurul lacului de acumulare Oaşa. În activitatea lor, aceştia vor fi înarmaţi cu saci şi beţe speciale pentru colectarea peturilor şi a gunoiaielor. Acţiunea face parte dintr-un parteneriatului existent între colegiul din Sebeş şi societate Kronospan.


Pregătiri pentru iarnă

Consilierii judeţeani au dat undă verde proiectului de hotărâre „Planul operativ de acţiune privind prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor judeţene în perioada de iarnă 2009-2010”. Valoarea estimată a lucrărilor de întreţinere a dumurilor judeţene în perioada 15 noiembrie 2009 – 15 martie 2010, este de 4.780 mii lei.


Controale în pieţe şi magazine

Un număr de 50 de procese verbale au fost încheiate de către inspectori în urma unor verificări  făcute în pieţele şi magazinele din Alba Iulia. Controlul s-a desfăşurat în perioada 1 iulie - 18 septembrie şi a vizat modul de comercializare a legumelor şi fructelor. Inspectorii OPC au dat opt amenzi în valoare de 13.600 lei, 11 avertismente şi au confiscat peste o tonă de fructe şi legume.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite