Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din "Adevarul de seară", ediţia de astăzi.

Sărbătoare pentru vârstnici

Vârstnicii din Alba Iulia vor fi sărbătoriţi pe 1 octombrie cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. În această zi la Casa de Cultură a Studenţilor va avea loc, cu începere de la ora 17.00, un spectacol unde vor participa Fanfara Centrului de Cultură „Augustin Bena”, Ansamblul „60 Plus”, Ansamblul Căluşarii din Bucerdea Vinoasă.


Sancţiuni pentru şoferi şi bicilişti

Conducătorii auto au fost ieri în vizorul poliţiştilor rutieri într-o acţiune de prevenirea şi combaterea accidentelor în care sunt implicaţi pietonii. Poliţiştii au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale mopediştilor, bicicliştilor şi conducătorilor auto pentru nerespectarea normelor de circulaţie. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 6360 lei.


Excursie la Disneyland

În urma competiţiei lansate de Alba Mall, Haţegan Ioan Rareş, de 30 ani, din Aiud va putea pleca cu familia într-o excursie la Disneyland Paris. Acesta a fost desemnat câştigător la tombola organizată în cadrul campaniei Găseşte Comoara la Alba Mall. În competiţie au fost înregistrate câteva mii de persoane, iar premiul a fost acordat în urma unei trageri la sorţi.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite