Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din ziarul "Adevărul de seară", ediţia de astăzi.

Verificarea digurilor şi barajelor

În luna noiembrie, reprezentanţii Prefecturii Alba, Sistemului de Gospodărire a Apelor şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă vor verifica starea construcţiilor hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundaţiilor.

Scopul acţiunilor este de a stabili punctele critice de pe cursurile de apă pentru care se va asigura supravegherea permanentă în cazul producerii unor eventuale inundaţii în perioada iarnă-primăvară.

Arest prelungit pentru doi bătăuşi

Judecătorii Tribunalului Alba au hotărât, ieri, prelungirea mandatelor de arest preventiv cu încă 29 de zile pentru doi bătăuşi din oraşul Teiuş.

Constantin Drăgoi şi Viorel Rezmeş, de etnie romă, au fost arestaţi în 18 august pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, port fără drept de arme albe în locurile publice şi ameninţare.

Festival cugirean anulat

În acest an, Primăria oraşului Cugir a decis anularea organizării celei de-a XIII-a ediţii a festivalului „Toamna cugireană“ din lipsa banilor. Fondurile destinate festivalului vor fi folosite pentru finalizarea lucrărilor la Sala Mare de Spectacol a Casei de Cultură Cugir.

La bugetul local s-au înregistrat încasări de abia jumătate din valoarea veniturilor previzionate la începutul anului.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite