Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din "Adevărul de seară", ediţia de astăzi.

Mobilier pentru preşcolari

Grădiniţa din satul Leorinţ, comuna Rădeşti a primit ieri de la deţinuţii Penitenciarului Aiud un cadou. Patru mese şi 13 scaune au fost recondiţionate de persoane private de libertate şi oferite preşcolarilor. Mobilierul a fost furnizat de Fundaţia Umanitară „Rescue” din Cluj Napoca, organizaţie care sprijină proiecte de reintegrare socială a persoanelor private de libertate.

Cazări în cămine


Mai sunt şapte zile pentru studenţi să se înscrie în căminele albaiuliene pentru anul universitar 2009-2010. În data de 28 septembrie 2009, se vor afişa listele cu studenţii care primesc aprobare pentru a fi cazaţi. Înscrierile se fac până pe data de 25 spetembrie 2009. Cazarea se va efectua în perioada 29.09.2009 – 1.10.2009, între orele 8 – 18.

Însemnele Poliţiei expuse în Germania

Poliţia Comunitară din Alba Iulia va expune însemne distinctive (şepci, embleme, insigne, fotografii sau fanioane) în Muzeul Poliţiei din Hanovra, Germania. Acţinea vine ca urmare a schimburilor de experienţă dintre cele două instituţii derulate de-a lungul timpului.  Invitaţia unor poliţiştilor români de a expune în muzeul german este o premieră naţională.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite