Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din "Adevărul de seară", ediţia de astăzi.

Alimente pentru nevoiaşi

Astăzi a început distribuirea alimentelor pentru persoanele defavorizate, prin Planul European de Distribuţie de Ajutoare. În total 56.014 persoane din Alba vor beneficia de circa 950 de tone de făină şi aproximativ de 275 kilograme de zahăr.

În Alba Iulia, cei mai mulţi beneficiari ai ajutrorului de alimente sunt persoanele cu handicap 2088, urmate de pensionari 1700 şi şomeri 1540.

Avertismente pentru comercianţi

În această săptămână, inspectorii Primăriei Alba Iulia au desfăşurat o serie de acţiuni de control la mai multe unităţi comerciale din oraş. Controalele au vizat modul în care agenţii economici îşi gestionează deşeurile, gunoiul şi ambalajele.

Majoritatea comercianţilor au primit avertismente, urmând ca de săptămana viitoare, dacă nu vor încheia contracte cu o firmă de salubrizare să fie amendaţi. A.B.

Pompieri în acţiune

În primele 8 luni ale acestui an, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea“ al judeţului Alba au luat parte la peste 570 de intervenţii.

Numărul acestora a crescut cu aproape 200 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Cele mai multe intervenţii au fost pentru stingerea incendiilor şi a arderilor necontrolate.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite