Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din "Adevărul de seară", ediţia de astăzi.

Deschiderea anului şcolar la colegiul militar

Luni 14 septembrie 2009 începând cu ora 8,30 la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” se va desfăşura festivitatea deschiderii anului şcolar 2009-2010. Conform tradiţiei, noii elevi vor rosti, în prima lor zi de şcoală ca liceeni, un jurământ. La manifestare vor mai lua parte părinţi ai elevilor şi absolvenţi din promoţiile anterioare.

Educaţie canină şi norme de igienă

Printr-un proiect de educaţie canină al Asociaţiei Chinologice Alba în parteneriat cu Primăria Alba Iulia vor fi amplasate  mai multe dispozitive cu pungi destinate strângerii resturilor biologice ale câinilor ce sunt plimbaţi în Parcurile Custozza, Cetate şi Iuliu Maniu, dar şi pe Bulevardul Transilvaniei. Începând de sâmbătă, 12 septembrie 2009, ora 12.00 toţi proprietarii de câini care îşi vor scoate patrupedele la plimbare se vor supune noilor norme de igienă.

Şcoli pregătite pentru noul an şcolar

Toate şcolile de pe raza localităţii Cugir sunt pregătite să primeascăp elevii pentru un nou an şcolar atât din punct de vedere al condiţiilor existente în imobile şi a curăţeniei, cât şi din punct de vedere al resurselor umane. Singura instituţie care nu deţine autorizaţie sanitară este şcoala din satul Mugeşti care pentru că nu beneficiază de o reţea de canalizare.

Persoanele vârsnice ţintă pentru escroci

Două femei, din judeţul Prahova sunt principalele suspecte în cazul a două furturi comise în dauna a două persoane vârsnice din Alba Iulia.  Cele două sunt suspectate că au intrat în locuineţele vârsnicilor sub pretextul că doresc să cumpere asparatură veche. Au profitat de neatenţia proprietarilor şi au sustras diferite sume de bani. Femeile sunt cercetate pentru infracţiunea de furt calificat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite