Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din "Adevărul de seară", ediţia de astăzi.

Autorităţile au preluat medicii şcolari

Astăzi, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local Alba Iulia autorităţile au hotărât semnarea protocolui de preluare celor 49 de medici şcolari, asistenţi medicali comunitari şi medici stomatologi. Autorităţile au hotărât semnarea protocolului după ce s-a stabilit finanţarea cadrelor medicale de la bugetul de stat şi anul viitor.


Culegeri şcolare editate la Alba Iulia

La editura Universul Şcolii din Alba Iulia, a Casei Corpului Didactic au fost tipărite 13 titluri noi, în perioada ianuarie-septembrie 2009. De asemenea pentru mai multe volume au fost făcute suplimentări de tiraj. Alte trei lucrări au fost editate în format electronic. Cărţile sunt semnate de cadre didactice din judeţul Alba şi se adresează şi elevilor şi profesorilor.


Lucrări de igienizare în clase

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a anunţat că din totalul de 627 de unităţi de învăţământ din judeţ în 400 de şcoli au fost finalizate  lucrările de igienizare, înainte de începerea anului şcolar 2009-2010. În celălalte 227 de şcoli lucrările se vor încheia până la data de 15 septembrie. Inspectoratul a anunţat că şcolile în care nu există centrală termică au fost aprovizionate cu combustibil pentru asigurarea încălzirii.


Ziua Pompierilor va fi marcată la Alba Iulia

Mâine, de la ora 12.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba vor avea loc mai multe acţiuni dedicate zilele de „13 septembrie – Ziua Pompierilore din România”. Pe agenda acţiuni se regăseşte ceremonialul militar şi prezentarea tehnicii precum şi exerciţii demonstrative.


Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite