Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din "Adevărul de seară", ediţia de astăzi.

Acţiune antidrog

În perioada 9-11 septembrie  12 tineri din comunele Berghin, Roşia de Secaş şi Spring vor  participa la o tabără, la Roica. Tabăra, care se înscrie în proiectul „Să dobândim deprinderi sănătoase”, este organizată de Asociaţia „A.S. 2001 Alba Iulia” în parteneriat cu Centrul de Prevenire  Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba.


Cursuri de muzică şi artă plastică

Şcoala de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba organizează, până în data de 15 septembrie, înscrieri la mai multe discipline cu profil artistic, cum ar fi canto muzică uşoară, canto clasic şi canto popular. De asemenea tinerii pot urma şi cursuri de pian, orgă electronică, chitară, instrumente de suflat şi vioară. Se organizează şi cursurui de artă plastică.


Câinii fără stăpân vor fi strânşi de pe străzi

Astăzi,  Primăria Municipiului Sebeş, prin Serviciul Administrarea Patrimoniului Local, a pornit o campanie de strângere a patrupedelor fără stăpân din cartierele oraşului. Acţiunea  drastică a autorităţilor locale a fost determinată de numărul tot mai mare de câini comunitari de pe străzile municipiului.

 
Autorizaţiile sanitare pentru şcoli

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a anunţat că în anul şcolar 2009-2010 un număr de 293 de şcoli din totalul de 627 de unităţi de învăţământ din judeţul Alba sunt autorizate santitar. Cea mai mare parte a elevilor, un număr de 49.627 de tineri, vor învăţa în şcoli autorizate. În cele 329 de şcoli care nu întrunesc condiţiile de autorizare vor învăţa 8.669 de elevi.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite