Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din ediţia de astăzi a Adevărului de Seară de Alba Iulia.

Şoferi amendaţi în Sebeş

Poliţiştii din Sebeş au aplicat astăzi la prânz amenzi mai multor şoferi care şi-au parcat neregulamentar maşinile în cartierul Valea Frumoasei, chiar pe marginea drumului naţional nr. 1. Oamenii legii au identificat la faţa locului cinci autoturisme parcate neregulamentar. Şoferii acestora s-au ales cu sancţiuni în valoare de 100 de lei.

Locuri de muncă pentru tâmplari la Cîmpeni

Un număr de 60 de posturi de tâmplar sunt disponibile pentru cei interesaţi la Agenţia locală pentru ocupara forţei de muncă Cîmpeni. De asemenea, la Sebeş sunt vacante patru locuri de muncă pentru electricieni şi unul pentru un inginer în domeniul topografiei. La agenţia locală de la Cugir figurează un singur post liber pentru un inginer mecanic.

Modernizări în Cetatea Alba Iulia

O echipă formată din nouă specialişti din cadrul Primăriei Alba Iulia se ocupă, începând din această lună, de implementarea proiectului „Reabilitarea centrului istoric Alba Iulia, fortificaţia de tip Vauban – căi de acces, iluminat exterior şi mobilier urban”. Proiectul are o valoare de 11 milioane de euro şi este finanţat din fonduri europene.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite