Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sancţiunile date de jandarmi microbiştilor înfocaţi, amenzile primite de către vitezomani, precum şi acordarea unui sediu nou pentru Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, sunt alte ştiri din „Adevărul de seară”, ediţia de astăzi.

Amenzi pentru microbiştii înfocaţi

În urma meciul de ieri după-amiază, dintre F.C. Unirea şi F.C. Timişoara, disputat pe stadionul Cetate din Alba Iulia, doi microbişti s-au ales cu amenşi din partea jandarmilor. Costel Pleşan, de 21 de ani, a primit o amendă de 80 de lei pentru că a sărit gardul stadionului, iar un minor, suporter al timişorenilor, a fost sancţionat pentru consum de alcool.

Vitezomani sancţionaţi

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii din Alba au organizat o acţiune pentru a-i depista în trafic pe cei care depăşesc limita legală de viteză. Dintre cele peste 500 de maşini controlate, un număr de 189 de şoferi au fost sancţionaţi pentru nerespectarea vitezei. Cea mai mare viteză a fost înregistrată pe Bulevardul  Ferdinand I, din Alba Iulia, un şofer din Drobeta Turnu-Severin rămânând fără permis pentru că a condus 110 kilometri pe oră.

Centru antidrog

Consiliul Judeţean Alba a aprobat darea în administrarea Agenţieie Naţionale Antidrog a unui spaţiu din incinta secţieie de neurologie şi psihiatrie a spitalului din Alba Iulia. În acest spaţiu va fi organizat Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite