Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Poliţistul Dumitru Dumbravă rămâne în arest, jandarmii asigură ordinea la manifestările din acest sfârşit de săptămână, arhiviştii vor fi restructuraţi iar elevii susţin luni prima probă scrisă în cadrul celei de-a doua etape a examenului de Bacalaureat. Acestea sunt alte ştiri din „Adevărul de seară”, ediţia de astăzi. 

Arest prelungit pentru poliţistul Dumbravă

Poliţistul Dumitru Dumbravă va fi judecat, în continuare, în stare de arest. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins ieri recursul acestuia faţă de măsura dispusă de Curtea de Apel Alba Iulia. Dumitru Dumbravă a fost trimis în judecată, alături de finul său Ovidiu Sântioană, pentru trafic de influenţă şi complicitate la trafic de influenţă.

Jandarmi în acţiune


Peste 30 de jandarmi vor asigura buna desfăşurare a evenimentelor din acest sfârşit de săptămână. Jandarmii sunt prezenţi astăzi, la Cugir, la Festivalul Internaţional de Folclor şi la Ziua Lemnarului de la Horea. Mâine vor veghea la liniştea manifestărilor „Fiii satului” de la Tărtăria şi „Cununa grâului” de la Bucerdea Vinoasă.

Arhiviştii din Alba protestează

Angajaţii Direcţiei Judeţene a Arhivelor Alba susţin protestul iniţiat la nivel naţional de Federaţia Arhiviştilor. „Am luat act cu îngrijorare de măsurile proconizate de Guvern privind posibila reducere a numărului de angajaţi”, a declarat Dana Zecheru, directorul instituţiei din Alba Iulia. Deocamdată nu se ştie numărul posturilor ce vor fi restructurate.

Promovabilitate la probele orale


Un număr de 453 de elevi din Alba au promovat probele orale la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului. Luni se desfăşoară proba obligatorie a profilului, iar marţi proba la alegere din aria curriculară a specializării. Disciplina la alegere se susţine miercuri, 26 august. Primele rezultate vor fi afişate pe 28 august, iar cele finale, după contestaţii, pe 3 septembrie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite