Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din Adevărul de seară de astăzi, ediţia de Alba Iulia.

Ocuparea posturilor de suplinitori

Aproape 400 de cadre didactice vor participa astăzi şi mâine la Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba la şedinţele publice pentru ocuparea posturilor de suplinitori. Graficele cu orele de desfăşurare a şedinţelor au fost afişate la sediul inspectoratului din Alba Iulia. Ultimii care vor fi  repartizaţi, în acest an, pe posturile de suplinitori vor fi învăţătorii.


Conferinţă internaţională

În perioada 28-29 august la Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va avea loc conferinţa internaţională cu tema alcoolul, din perspectivă istorică şi social. La simpozionul organizat de Universitatea din Alba Iulia şi Muzeul Naţional al Unirii sunt aşteptaţi să participle cercetători şi istorici din 13 ţări.


Oferte de muncă la Serviciul de Salubritate


Astăzi, Serviciul Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud a organizat examen pentru ocuparea mai multor posturi  în cadrul Serviciului de Salubritate. Au fost scoase la concurs două posturi de inspector de specialitate, un post de referent, trei posturi de casier, cinci posturi de şofer, patru posturi de paznic, trei posturi de muncitor calificat şi nouă posturi de muncitor necalificat.


Rezultatele la limba străină la examenul de Bac


Un număr de 12 elevi au obţinut nota 10 la examenul oral de bacalaureat, la limbă străină. La proba de limba engleză au fost înscrişi 115 candicaţi şi au susţinut examenul 93 de tineri. La limba franceză au fost înscrişi 35 de candidaţi dar au fost examinaţi doar 28 de elevi. Nici unul dintre elevi nu a fost respins, iar cele mai multe note au fost între 7.00 şi 7.99 .

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite