Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din Adevărul de seară de astăzi, ediţia de Alba Iulia.

Subvenţii pentru lapte

Crescătorii de bovine din Alba au depus un număr de 725 de cereri la Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură pentru a benedicia de subvenţiile pentru  lapte. Sprijinul primit de micii agricultori este de 0.3 lei/litru de lapte. Valoarea totală a subvenţiilor este de peste 210.000 lei, banii fiind alocaţi pentru  aproximativ 7.200.000 litri lapte.


Pe messenger cu poliţia

În curând, la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba se va dezvolta un nou proiect de comunicare. Cetăţenii vor putea veni cu sugesti şi reclamaţii şi se vor putea adresa poliţiştilor direct pe messenger. Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba a precizat că deocamdată se lucrează la reţeaua informatică pentru ca acest proiect să poată fi implementat.


Locuri de muncă pentru muncitori

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Alba a anunţat că, pentru această săptămână, sunt disponibile 90 de locuri de muncă în întreg judeţul. În Alba Iulia, cele mai multe posturi disponibile sunt de muncitor necalificat – cablaje auto, tâmplar, consultant asigurări, ingineri instalaţii construcţii, lucrător comercial, îngrijitor clădiri.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite