Alba Iulia: Adevărul de seară, pe placul cititorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul de seară, pe placul cititorilor
Alba Iulia: Adevărul de seară, pe placul cititorilor

La un an de la demararea proiectului „Adevărul de seară“ la nivel naţional, cititorii se declară foarte mulţumiţi de subiectele pe care le citesc zi de zi, şapte zile din şapte.

Deşi ediţia de Alba are doar câteva luni de apariţie în presa locală, albaiulienii sunt de părere că în paginile ziarului se găsesc subiecte actuale, din toate domeniile.

„Contează foarte mult că e gratis“

„Ceea ce mă interesează aflu întotdeauna din paginile acestui ziar. De aici sunt la curent cu tot ce se întâmplă nou în oraş. Acum, când e criză economică peste tot, se simte dacă dai banii pe un ziar. Cu banii pe care i-ai da pentru două ziare, îţi iei pâine. E foare bun, sunt ştirile de primă oră, şi, bineînţeles contează foarte mult că e gratis. Abia aştept să sosească la stand, să merg să-l iau. Seara când ajung acasă, primul lucru de care mă întreabă soţul meu este dacă am adus ziarul de la Adevărul. Cred că este singurul lucru bun, făcut gratuit, care s-a întâmplat în Alba Iulia în ultimul timp“, a spus Maria Ionele, în vârstă de 44 de ani, casieră.

Nicolae Gherghelean citeşte cu interes în fiecare după-amiază ziarul. „Toate subiecte sunt bune, mai ales cele locale şi sportul“, a precizat albaiulianul în vârstă de 51 de ani. 

Plusuri şi minusuri

Aniţa Vasiu, consideră că e cel mai bun ziar din oraş. „Şi eu şi soţul meu îl citim în fiecare seară. E un ziar foarte bun. Mie îmi place medicina, şi sunt foarte bucuroasă când citesc subiecte pe această temă. Sincer, nu îi găsesc minusuri, în afară de fotbal. Dar după pagina de sport e înnebunit soţul meu“, a spus albaiulianca în vârstă de 58 de ani.

Subiectele de politică ar fi pe placul unora cititori. „Ziarul Adevărul de Seară este foarte bun. Dar ar putea să fie şi mai bun dacă ar fi şi subiecte de politică. Mi-ar fi plăcut să găsesc materiale cu analize complete a situaţiei politice din ţară“, a spus Anghel Barna, de 70 de ani, fost cadru militar.

Şi tinerii citesc ziarul „Adevărul de Seară“. „Este foarte bun, îl citesc de fiecare dată când am ocazia. Mi-ar plăcea să găsesc în paginile ziarului mai multe informaţii în privinţa locurilor de muncă, inclusiv anunţuri. Şi mai mult sport local, şi ştiri din tot judeţul. După mine, ar trebui ca ziarul să conţină doar ştiri din judeţul Alba“, a precizat Adrian Corşău, în vârstă de 19 ani.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite