Alba Iulia: Activitate intensă pentru pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Activitate intensă pentru pompieri
Alba Iulia: Activitate intensă pentru pompieri

În primele 9 luni ale acestui an, pompierii din Alba au avut parte de numeroase intervenţii. Aceştia au salvat bunuri în valoare de aproximativ 60.000.000 lei.

Din păcate, pompierii nu au putut să facă nimic pentru a salva vieţile a 19 persoane. Majoritatea acestora au murit în accidente rutiere.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Unirea al judeţului Alba au luat parte la un număr de  644 intervenţii, mai numeroase faţă de cele 455 intervenţii înregistrate în primele nouă luni ale anului 2008. În medie, am avut câte două intervenţii pe zi“, a precizat Alina Bălaş, subofiţer informare şi relaţii publice în cadrul instituţiei.

Vegetaţie şi case în flăcări


Cele mai multe intervenţii la care au luat parte pompierii sunt cele de stingere a arderilor necontrolate. Aceştia au intervenit la un număr de 194 de arderi de vegetaţie. De asemenea, au stins 163 de incendii ce au cuprins anexele gospodăreşti sau casele. Pompierii au mai participat la 34 de intervenţii în cazul inundaţiilor şi la un număr de 17 asanări ale terenului de muniţia rămasă neexplodată.

Cadrele ISU Alba au avut parte de 24 de alarme false.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite