Accidente rutiere în Alba: şofer decedat şi pieton rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer a murit ieri, iar un pieton a fost rănit în două accidente ce au avut loc pe drumurile din Alba. Victima decedată este şoferul unei autotutilitare ce s-a lovit de un autotren.

Şoferul decedat conducea o autoutilitară implicată într-un accident cu un autotren pe DN7, în zona localităţii Blandiana.

„În urma impactului dintre cele două autovehicule, persoana din autoutilitară a rămas încarcerată. Ne-am deplasat la faţa locului cu 1 autospecială complexă de intervenţie şi am executat manevre pentru scoaterea persoanei dintre fiarele contorsionate ale autoutilitarei şi pentru spălarea carosabilului de carburanţii şi lubrifianţii scurşi în urma impactului. Persoana încarcerată, un bărbat de 32 de ani, a fost predată Serviciului de Ambulanţă însă cu toate eforturile forţelor participante aceasta nu a mai putut fi salvată, fiind declarată decedată“, se afirmă într-un comnicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Pietonul rănit este o femeie care a traversat regulamentar starada pe o trecere de pietoni din Alba Iulia, strada Tudor Vladimirescu. A fost lovită de o maşină înmatriculată în Bulgaria. Femeia a fost transportată şi internată în spital cu răni uşoare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite