Alba: Un tânăr de 22 ani din Teiuş a murit strivit de un stâlp de electricitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 ani a murit în cursul nopţii trecute într-un accident rutier care a avut loc pe strada Clujului din oraşul Teiuş. Ioan Dobrotă, tânărul decedat, era din Teiuş, iar la momentul accidentului se afla în maşină alături de un prieten.

Se pare că cei doi se îndreptau spre casă când şoferul de 25 ani, Marius Crişan, care conducea autoturismul BMW a pierdut controlul acestuia şi s-a izbit de un stâlp de electricitate. „Şoferul nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a intrat în derapaj, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate“, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Iulia Haţegan.

În urma accidentului conducătorul autoturismului, Marius Crişan domiciliat şi el în Teiuş a fost rănit uşor, iar Ioan Dobrotă, de 22 de ani a decedat pe loc. La faţa locului au sosit echipajele de ambulanţă, descarcerare şi poliţie.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier. „A fost o neşansă imensă ca tânărul să se afle pe locul din spate, exact acolo unde a căzut stâlpul“, a spus Dorin Mateica. Ioan Dobrotă era angajat la o firmă austriacă din Teiuş şi locuia împreună cu mama şi sora sa.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite