Accident cu cinci morţi între Orăştie şi Sebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renault-ul a încercat să depăşească o coloană de maşini
Renault-ul a încercat să depăşească o coloană de maşini

Cinci persoane au decedat ieri într-un accident rutier care s-a produs pe DN 7 în zona Balomir, comuna Şibot, între Orăştie şi Sebeş.

Accidentul, produs în jurul orei 16.30 a blocat traficul mai bine de două ore pe unul dintre cele mai circulate drumuri din ţară. CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism care se deplasa pe direcţia de mers Orăştie-Sebeş s-a angajat neregulamentar în depăşirea unei coloane de autovehicule, iar pe contrasens a intrat în coliziune cu o altă maşină. După impact, alte două autovehicule au fost antrenate în carambolaj. Cinci persoane şi-au pierdut viaţa şi încă trei au fost transportate la spital.

Autoturismul Renault care a provocat accidentul era înmatriculat în judeţul Alba. În maşină  se afla o familie. Bărbatul care conducea, soţia acestuia şi una dintre cele două fiice şi-au pierdut viaţa pe loc. Din autoturismul Alfa Romeo, cu numere de Italia cu care a intrat în coliziune, au murit doi bărbaţi. Una dintre fetele aflate în autoturismul Renault, precum şi o altă persoană din maşina înmatriculată în Italia se află în stare gravă în spital. În accident au mai fost implicate alte două autovehicule, dintre care o camionetă.

La momentul în care ambulanţele au ajuns la locul accidentului patru persoane erau decedate. Timp de câteva minute medicii au încercat resuscitarea cele de-a cincea victime, însă eforturile au fost în zadar.

La ora 18.00 bilanţul accidentului număra 5 morţi şi trei răniţi grav. Traficul rutier a fost reluat pe DN7 în jurul orei 18.10 pe o rută ocolitoare.

Al doilea accident grav în ultimele 2 luni

Accidentul este unul dintre cele mai grave care s-au produs în judeţul Alba în ultimii ani. Totodată, acesta este al doilea accident grav soldat cu victime produs în doar două luni pe raza comunei Şibot. În data de 7 noiembrie 2009 un autocar plin de călători s-a răsturnat pe DN7.
Atunci, două femei, mamă şi fiică, şi-au pierdut viaţa şi alţi şapte pasageri au fost răniţi. Accidentul s-a produs din cauza unui TIR care a derapat şi a acroşat autocarul, în care se aflau 28 de pasageri şi cei doi şoferi.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite