Accident provocat de un şofer fără permis la volanul unei maşini cu numere false

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un bărbat din Orăştie este cercetat penal de poliţiştii din Alba după ce a fost surprins fără permis la volanul unei maşini cu numere false de înmatriculare, cu care a provocat un accident rutier.

Maşina condusă de bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost implicată într-un accident de circulaţie pe raza comunei Horea din Munţii Apuseni. Echipajul de poliţie deplasat la locul evenimentului a constatat că M.D. , de 35 de ani, din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenţiei a acroşat un autoturism ce staţiona pe marginea părţii carosabile.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti iar cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti pentru soluţionarea accidentului, a rezultat că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat în circulaţie iar plăcuţele de înmatriculare aplicate pe autoturism sunt false.

Poliţiştii continuă crecetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drum public a unui autovehicul  de către o persoană care nu deţine permis de conducere, conducerea unui autoturism neînmatriculat şi conducerea unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite