UPDATE Accident cu cinci răniţi pe DN1, la Aiud

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs marţi dimineaţă pe DN1, la ieşirea din Aiud spre Teiuş. Cauza evenimentului rutier este depăşirea neregulamentară.

UPDATE: Comunicatul IPJ Alba: „La data de 29.11.2011, ora 07.19, pe DN 1, km 405+ 700 metri, în afara municipiului Aiud, F.I., de 28 de ani, din comuna Clînceni, judeţul Ilfov, în timp ce conducea o autoutilitară, datorită neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers iar la revenirea pe sensul său de mers a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Aiud.

În urma accidentului 3 pasageri în autoturism, cu vârste între 19 şi 32 de ani, toţi din municipiul Aiud, au suferit leziuni corporale grave iar conducătorul autoturismului şi un bărbat de 42 de ani, de asemenea pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, toţi fiind transportaţi în primă fază, la Spitalul Municipal Aiud“.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc între o autoutilitară şi o Dacie Logan. În urma impactului ambele autoturisme au ajuns în afara drumului. Toţi răniţii erau în Dacie.

Trei dintre ei au rămas blocaţi între fiarele maşinii şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru scoaterea lor şi transportarea la spital. Din primele investigaţii viaţa acestora nu este pusă în pericol.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite